VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: FASLLI HALITI

Cikël poetik nga ALLEN GINSBERG – Përktheu FASLLI HALITI

By | April 7, 2019

VARËSI – Poezi nga PAUL POLANSKI – Përktheu FASLLI HALITI

By | April 4, 2019

MANIFEST POPULIST (poetëve, me dashuri) nga Lawrence Ferlinghetti – Përktheu Faslli Haliti

By | April 1, 2019

Misioni i lartë social i poezisë së Faslli Halitit – Studim nga Leka Ndoja

By | March 30, 2019

Cikël poetik nga WILLIAM BLAKE – Përktheu FASLLI HALITI

By | March 29, 2019

13 poezi nga INDIANËT E AMERIKËS – Përktheu FASLLI HALITI

By | March 15, 2019

Cikël poetik nga PHILIP LARKIN – Përktheu FASLLI HALITI

By | March 3, 2019

NË RRUGËN PËR NË SAN ROMANO – Poezi nga ANDRÉ BRETON – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 25, 2019

GRUAJA IME ME FLOKË ZJARR DRURI – Poezi nga ANDRÉ BRETON – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 25, 2019

NË GJYSMËMUGËTIRËN E BUKUR – Poezi nga ANDRÉ BRETON – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 25, 2019

5 poezi nga ANTONIO MACHADO (1875 – 1939) – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 23, 2019

Poezi italisht dhe shqip nga ETLEVA QERRETI – Përkthimet nga FASLLI HALITI

By | February 20, 2019

FJALË, CITIME DHE AFORIZMA NGA VICTOR HUGO (1802 – 1885) – Mblodhi dhe përktheu FASLLI HALITI

By | February 18, 2019

RIVLERËSIMI SI SFIDË – OPTIKË KRITIKE PËR PROFILIN POETIK TË POETIT FASLLI HALITI – Nga MEXHIT PRENÇI

By | February 15, 2019

Tri poezi nga ATTILIO BERTOLUCCI – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 15, 2019

FITIMET DHE HUMBJET – Poezi nga JULIO CORTAZAR (1914-1984) – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 12, 2019

10 poezi nga GIUSEPPE UNGARETTI – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 10, 2019

TEJKALIM – Poezi nga WISŁAWA SZYMBORSKA, NOBELISTI XLVI 1996 – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 9, 2019

TË MENDOSH ME ZEMËR DHE TË NDIESH ME MENDIM – Nga SULEJMAN MATO

By | February 6, 2019

KUJTIMET E MIA PËR DRITËRON – Nga poeti FASLLI HALITI

By | February 3, 2019

SI DO TË JETË E MBRËMJA E FUNDIT – Poezi nga EDWARD HIRSCH – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 1, 2019

TË DIELËN NË MËNGJES SHPEJT – Poezi nga EDWARD HIRSCH – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 1, 2019

PËRVJETORIT DHE VDEKJES SË JOSEPH BRODSKY – Poezi nga EDWARD HIRSCH – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 1, 2019