VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: PËRPARIM HYSI

“PIROJA-MBRETI I EPIRIT” – Tregim nga Përparim Hysi

By | July 25, 2019

“Nxehtësi” korriku – Cikël me poezi lirike nga Përparim Hysi

By | July 18, 2019

Ca gjëra që ndodhin veç në ëndërr – Tregim lirik nga Përparim Hysi

By | May 21, 2019

Moj pranverë, je magjistare – Cikël me poezi lirike nga PËRPARIM HYSI

By | April 1, 2019

“… se mos ktheni në SHIJAK?!” – Tregim nga PËRPARIM HYSI

By | March 30, 2019

“Detyra e shtëpisë” – Tregim nga Përparim Hysi

By | March 22, 2019

NDJESË VEZIRIT – Tregim nga PËRPARIM HYSI

By | March 6, 2019

Mozaik me vargje nga PËRPARIM HYSI

By | March 3, 2019

Një cikël me poezi lirike* nga Përparim Hysi

By | February 10, 2019

Veterani dhe Kulaku – Tregim nga PËRPARIM HYSI

By | January 20, 2019

Prapë dashuroj – Cikël me poezi lirike nga PËRPARIM HYSI

By | January 19, 2019

Po si mund të fle i qetë?! – Cikël poetik nga PËRPARIM HYSI

By | January 12, 2019

“Buiçiti” Pallati i Kulturës në Roskovec (përshtypjet e një pjesëmarrësi) – Nga PËRPARIM HYSI

By | December 31, 2018

Iku në PARAJSË POETI – In memoriam, ZOI PALI DASHI – Poezi nga PËRPARIM HYSI

By | December 20, 2018

LASGUSHI NË VARGJET E MIA * – Cikël poetik nga PËRPARIM HYSI

By | December 16, 2018