VOAL

VOAL

Tag Archive: Onufri

In Memoriam – Me rastin e 2 vjetorit të largimit nga jeta doli libri i Xhemshit Duriqit “Nëse je i drejtë, nuk të del hija e shtrembët” – Përgatitja dhe parathënia Skënder Buçpapaj

July 4, 2021
  • 1
  • 2
Send this to a friend