VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Mimoza EREBARA

GJURMËT E ÇORAPEVE ROZË ME NJË LULE TË VOGËL, KREJT TË GJELBËR NË NJËRËN ANË – Tregim nga MIMOZA EREBARA

By | May 16, 2020

LLAPUCERI – Tregim nga MIMOZA EREBARA

By | May 9, 2020

KOKËPRERI NATAN ZALTER – Tregim nga MIMOZA EREBARA

By | April 25, 2020

Në funeralin e këpucëve Poezi nga Mimoza Erebara

By | September 29, 2019

Skënderbeu – figura “kyç” mbi identitetin kombëtar shqiptar – Nga MIMOZA EREBARA

By | July 13, 2018

PAS PËRFUNDIMIT TË NJË KONKURSI Nga Mimoza EREBARA

By | April 30, 2018

VRITE “MANDARININ” TËND! – Esé nga MIMOZA EREBARA

By | April 5, 2018

VENERA- VЁLLIMI POETIK I ANILA BEGA COHEN Nga Mimoza Erebara

By | May 26, 2017

Njoftim mbi promovimin e vëllimit te Nila Cohen, “Venera”

By | May 26, 2017

TKOB dhe një “La Traviata” zhgënjyese – Nga MIMOZA EREBARA

By | December 29, 2016

JURI TALVET- POEZIA E NDJENJES SE THELLE – Nga MIMOZA EREBARA

By | November 20, 2016

NIELS HAV, POETI I NJOHUR DANEZ NE SHQIPERI – Nga MIMOZA EREBARA*

By | November 19, 2016

IDENTITETI DHE E DREJTA E NACIONALITETIT – Nga MIMOZA EREBARA

By | March 29, 2016

Sa dhe si ta vlerësojmë Kosovën – Nga Mimoza Erebara

By | March 8, 2016

INTELEKTUAL I LIRË?! – Nga MIMOZA EREBARA

By | February 29, 2016

Poezi frymëzuar nga Izraeli Nga Mimoza EREBARA

By | January 26, 2016

PSIKOPATË – “FILOZOFË” TË KËTIJ SHEKULLI – Esé nga MEGI KULLËSI

By | January 26, 2016

Hëna dhe çmenduria – Tregim nga Isaak Bahshevis Singer – Perktheu: Mimoza EREBARA

By | November 8, 2015