VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Sami Repishti

Për dinjitetin e popullit dhe Republikës së Kosovës – Nga SAMI REPISHTI, PhD

By | March 27, 2020

Lady Macbeth del nga skena – Nga SAMI REPISHTI, PHD

By | March 5, 2020

MESAZHI I NJI MERGIMTARI TE SHQETESUEM…Shkruan: Sami Repishti, PhD.*

By | January 25, 2020

Nga SHBA: Nji mësim thelbësor i demokracisë liberale – Nga SAMI REPISHTI, PHD*

By | November 12, 2019

Në SHBA: Demokracia amerikane kërcënohet seriozisht – Nga SAMI REPISHTI, PHD.*

By | October 3, 2019

“Miliona sy janë drejtue sot kah ju”- Sami Repishti letër Ambasadores së re të SHBA në Tiranë: Pse duhet një qeveri teknike dhe zgjedhje të parakohshme në Shqipëri

By | August 29, 2019

Kur të prishim Shqipërinë, ku do vemi? – Nga SAMI REPISHTI*

By | August 28, 2019

Intervista – Repishti: Kërkesa e Presidentit për të ndryshuar datën e votimit është e logjikshme

By | June 28, 2019

NË SHQIPNI: MUNGESA E SHOQNISË CIVILE ASHT FATALE – Nga Sami Repishti, Ph.D.*

By | June 26, 2019

Notre Dame de Paris: Kujtime personale – Nga SAMI REPISHTI*

By | April 22, 2019

Në këtë botën tonë të çoroditun… – Nga SAMI REPISHTI*

By | March 21, 2019

SAMI REPISHTI – NJË INSTITUCION I MËVETËSISHËM – Nga Thanas L. Gjika

By | February 5, 2019

Mid’hat Frashëri rivarroset në Shqipëri, reflektim për krimet e pafalshme – Nga SAMI REPISHTI

By | December 28, 2018

Presidenti Bush dhe Ndërlidhja shqiptare – Nga SAMI REPISHTI, PH.D

By | December 17, 2018

Elegji për poetin e mësuesin dëshmor…. – Nga SAMI REPISHTI, PH.D.

By | November 30, 2018

ZGJEDHJET NË SHBA: NJË FITORE E DEMOKRACISË AMERIKANE – Nga SAMI REPISHTI

By | November 16, 2018

NË SHQIPNI MUNGON SHOQNIA CIVILE AKTIVE – Nga SAMI REPISHTI

By | October 25, 2018

Në Shqipëri mungon shoqnia civile aktive – Nga SAMI REPISHTI*

By | October 2, 2018

Larg duart nga Kosova e kosovarëve! – Nga SAMI REPISHTI, PHD

By | September 4, 2018

Peticioni shqiptaro-amerikan për gjendjen e shqiptarëve në Ballkan – Nga SAMI REPISHTI*

By | August 6, 2018

Në SHBA: Fondacioni Biberaj, nji hap i madh në rrugën e duhun – Nga SAMI REPISHTI

By | July 24, 2018

Urime bashkëvuejtsi im! – Nga SAMI REPISHTI, PH.D

By | July 14, 2018

Fryma e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit – Nga SAMI REPISHTI

By | June 10, 2018

“Populizmi”, nji hap në rrugën drejt “fashizmit” – Nga SAMI REPISHTI, PH.D.

By | May 30, 2018