VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ferma e Kafshëve

Katër shpjegime nga George Orwell: Pse shkruaj?

By | June 25, 2020

Më 21 janar 1950 u nda nga jeta George Orwell, autor i kryeveprave “1984” dhe “Ferma e kafshëve”

By | January 21, 2019

Më 17 Gusht 1945 George Orwell botoi librin ‘Ferma e Kafshëve”

By | August 17, 2015