VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: mafia

Dy intervista të Prokurorit italian të animafias Nicola Gratteri: Korrupsioni në administratën publike – Shqipëria ka mbetur pas – në Shqipëri nuk ka Demokraci Nga Alba Kepi

By | January 27, 2021

Nikollaq Neranxi: Mafia në pushtet tashmë ka futur duart thellë në industrinë ushqimore dhe ndalon konkurrenën e ndershme

By | October 1, 2019
  • 1
  • 2
Send this to a friend