VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Nikollaq Neranxi

Avokato-sekserët e krimit, duhet të jenë para vetingut! Nga Nikollaq Neranxi

By | November 22, 2019

Neranxi i ben leter te hapur Jorgo Goros se Himares

By | November 22, 2019

Tirana e Nones se Fevziut dhe Porto Palermo e gjysherve te himarioteve! Nga Nikollaq Neranxi

By | November 9, 2019

Nikollaq Neranxi: Mafia në pushtet tashmë ka futur duart thellë në industrinë ushqimore dhe ndalon konkurrenën e ndershme

By | October 1, 2019

Autoriteti Kontrollit te Ushqimit një instrument biznes prishesh apo kujdestar standardesh? A do te reagoje ministri Bledi Cuci? – Nga Artur Nura

By | October 1, 2019

Biznesmeni i njohur denoncon AKU: bllokohet Neranxi qe te shese dikush tjeter…

By | September 29, 2019

Mirë se vini në plazhin e fekaleve të Jorgo Goros! – Nga NIKOLLAQ NERANXI (+video)

By | June 14, 2018

Lirohet biznesmeni Nikollaq Neranxi

By | April 24, 2016