VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ERDOGAN

Erdogan kërcënon për dëbimin e 2 milionë e gjysmë emigrantëve sirianë

By | February 11, 2016

Erdogan: ISIS naftën që nxjerr ia shet Asadit

By | November 26, 2015

Erdogan: Sulmi në Ankara, vepër e përbashkët e disa organizatave terroriste

By | October 22, 2015

Erdogan: Bombat ruse në Siri kanë goditur opozitën e moderuar

By | October 3, 2015

Erdogan – Veprimet e ISIS-it, asnjë lidhje me fenë, moralin, ndërgjegjen, kulturën e Turqisë

By | July 31, 2015

Erdogan: Nuk mund të vazhdojë marrëveshja paqësore me kurdët

By | July 28, 2015

Erdogan: Besoj se NATO do të jetë krah nesh në situatën e krijuar

By | July 28, 2015

Erdogan – Bombardimet ajrore janë vetëm hapi i parë kundër ISIS-it

By | July 24, 2015

Obama dhe Erdogan pajtohen të punojnë së bashku kundër IS-it

By | July 23, 2015

ERDOGAN – DËNIMI ME VDEKJE I MORSIT, MASAKËR E DREJTËSISË

By | June 16, 2015

Baku: Takim me dyer të mbyllura Putin – Erdogan

By | June 13, 2015

Turqi: Analizë mbi humbjen e AKP-së

By | June 10, 2015

ERDOGAN – SULMI NË DIJARBAKIR, PROVOKIM PARA ZGJEDHJEVE

By | June 6, 2015