VOAL

VOAL

Tag Archive: Edvin Rama

Unë Elida Buçpapaj nuk shpif kurrë, mbroj të vërtetën dhe i besoj shtetit të së drejtës ! Nga Elida Buçpapaj Për dijeni Zërit të Amerikës

June 8, 2024
Send this to a friend