VOAL

VOAL

(Video) Arkiv 17.06. 2017: Edvin Rama duhej të largohej nga politika që kur shkeli Kushtetutën dhe i bëri thirrje policisë së shtetit të mblidhte vota për PS

May 24, 2024
Send this to a friend