VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Vaclav Havel

MJEDIS I NDOTUR MORALISHT Fjalimi i mbajtur më 1 janar 1990, rastin e zgjedhjes President i Çekosllovakisë! Nga VACLAV HAVEL

By | May 23, 2020

Më 14 shtator 1991 Ismail Kadare i shkruan Vaclav Havelit, President i Çekosllovakisë, për të ndalur genocidin serb në Kosovë

By | August 25, 2019

DEKLARATA E PRAGËS PËR NDËRGJEGJEN E EUROPËS DHE KOMUNIZMIN, E INICUAR DHE E NËNSHKRUAR NGA HAVEL DHE GAUCK, PRESIDENTI AKTUAL I GJERMANISË

By | May 15, 2018

DEKLARATA PËR KRIMET E KOMUNIZMIT E NËNSHKRUAR MË 25 SHKURT 2010 NË PRAGË

By | February 12, 2017

MJEDIS I NDOTUR MORALISHT – Nga VACLAV HAVEL

By | January 1, 2017

Vaclav Havel u nda nga jeta më 18 dhjetor të vitit 2011

By | December 18, 2016

Aktivistja yazidi fitom çmimin Vaclav Havel

By | October 10, 2016

Më 5 tetor 1936 lindi Vaclav Havel – shkrimtar, filozof, disident politik dhe burrë shteti

By | October 5, 2016

Aforizma nga VACLAV HAVEL (5 tetor 1936 – 18 dhjetor 2011)

By | October 5, 2016

Edhe unë jam shqiptar – Nga VACLAV HAVEL

By | October 5, 2016

Zbulohet një ditar i panjohur i Vaclav Havelit

By | June 21, 2016

Edhe unë jam shqiptar Nga Vaclav Havel

By | May 9, 2016

VACLAV HAVEL: LETRA OLLGËS DËRGUAR NGA BURGU Përktheu Skënder Buçpapaj

By | September 25, 2015

JACQUES RUPNIK: TRANZICIONET E DËSHTUARA PRODHOJNË REVOLUCIONE PORTOKALLI – POSTKOMUNIZMI NJË MISHELË E KOMUNIZMIT DHE KAPITALIZMIT MAFIOZ

By | June 26, 2015