VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: filozof

TOMAS MOR, projekti vizionar i humanizmit – Nga Moikom ZEQO

By | September 15, 2017

Më 3 maj 1469 lindi Niccolò Machiavelli, politikan, diplomat, filozof, historian dhe poet nga Firenca

By | May 3, 2017

Më 17 shkurt 1600 u dogj për së gjalli në turrën e druve Xhordano Bruno, martiri i parë i shkencës

By | February 17, 2017

Kur rritet e shumohet gruri paksohen egjrat – Nga Nue Oroshi

By | November 11, 2016

Më 5 tetor 1936 lindi Vaclav Havel – shkrimtar, filozof, disident politik dhe burrë shteti

By | October 5, 2016

Më 6 maj 1999 vritet Fehmi Agani – Hero i Kosovës dhe i kombit

By | May 6, 2016

Nikolo Makiaveli, njeriu që ndau përfundimisht politikën nga morali

By | October 4, 2015

Aforizma nga Giacomo Casanova (Xhakomo Kazanova, 1725–1798)

By | August 9, 2015