VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Deklarata e Pragës

DEKLARATA E PRAGËS PËR NDËRGJEGJEN E EUROPËS DHE KOMUNIZMIN, E INICUAR DHE E NËNSHKRUAR NGA HAVEL DHE GAUCK, PRESIDENTI AKTUAL I GJERMANISË

By | May 15, 2018