VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kroatët

Anketa – Kroatët e shqiptarët popujt që urrehen më shumë nga serbët

By | March 6, 2019

Gjukanoviçi: Ne do të formojmë qeverinë

By | October 17, 2016

Vuçiçi: Dua të kemi marrëdhënie të mira me shqiptarët

By | October 13, 2016

Gjermani: U dënuan ish-spiunët jugosllavë për vrasjen e disidentit

By | August 3, 2016

“Ballkani sërish fuçi baruti”, serbët: Shqiptarët, kroatët dhe boshnjakët bashkë kundër nesh!

By | August 2, 2016

Edhe unë jam shqiptar Nga Vaclav Havel

By | May 9, 2016

Dokument – Nëntëmbëdhjetë kërkesa për komuna të reja në Kosovë

By | March 18, 2016