VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Muharrem Kurti

ROMANI “KUFIRI I GJAKUT” IDEOLOGJIA E KOHËS APO MALLI QË SHKRIN EDHE HEKURIN – Vështrim libri nga TAHIR BEZHANI

By | June 22, 2020

HUMANIZMI DHE PROTESTA ARTISTIKE E LIBRIT ME TREGIME “PESHA E LOTIT” – Shënime nga MUHARREM KURTI

By | May 26, 2020

KLUBI LETRAR “GJON NIKOLLË KAZAZI” – GJAKOVË Shpall konkurs nga data 1 shkurt deri më 30 prill 2020

By | February 2, 2020

XHEVDET BAJRAJ NDËR INDIVIDUALITETET POETIKË MË TË SHQUAR TË LETËRSISË SHQIPE – Esé nga MUHARREM KURTI

By | January 10, 2020

Kumtesë për Din Mehmetin Nga Muharrem Kurti

By | November 11, 2019

NJË SHKRIM MALLI VËLLAZËROR NGA MIKU I ARTË YLLI ÇELA, PËR SHEFQET KRYEZIUN DHE MUHARREM KURTIN

By | September 15, 2019

MESAZHI FILOZOFIK NË ROMANIN E MUHARREM KURTIT ”JETA E RRËNOJAVE” – Vështrim libri nga TAHIR BEZHANI

By | July 19, 2019

NOBELISTI I PAQES, POETI ERNESTO KAHAN VIZITOI KLUBIN LETRAR “GJON NIKOLLË KAZAZI” (video)

By | May 24, 2019

Skënder Buçpapaj merr Çmimin Jubilar të Mitingut të 55 të Poezisë në Gjakovë

By | May 12, 2019

FALËNDERIM NË EMËR TË ORANIZATORIT TË MITINGUT TË POEZISË – Nga MUHARREM KURTI*

By | May 12, 2019

KUR TRILLI NGJIZET NGA REALITETI DHE REALITETI I JEP KRAHË ATIJ… – Nga QAZIM D.SHEHU

By | May 10, 2019

Simbolikja e mistikja dhe fantastja e tregimeve të Albert Shalës – Nga MUHARREM KURTI, Shkrimtar

By | November 1, 2017

UDHËTIM LETRAR I KRIJUESIT TAHIR BEZHANI – Nga MUHARREM KURTI , KRIJUES

By | October 30, 2017

KRIJUESI MUHARREM KURTI VAZHDON TRADITËN E KRIJUESVE TË MËDHEJ NGA GJAKOVA – Fotoreportazh nga TAHIR BEZHANI

By | October 22, 2017

ATA QE I BASHKON ARTI, NUK I DALLON MOSHA – Reportazh nga TAHIR BEZHANI

By | July 9, 2017

PËR BIBLIOTEKEN E SHKOLLËS SË SMOLICËS 240 LIBRA – Nga Tahir Bezhani

By | February 28, 2017

POETI MUHARREM KURTI PISKAT “PAQJA NË RREZIK” – Nga Hasan SELIMI

By | January 23, 2017

“KTHIM NË SHTËPINË QË NUK EGZISTON” I SEJDI BERISHËS, NOSTALIGJI DHE ELEGJI ME PESHË TË RRALLË POETIKE – Nga Muharrem KURTI

By | January 19, 2017

FORCA E INDIVIDUALITETIT KRIJUES – Nga Muharrem Kurti

By | January 12, 2017

VEPRAT “DËSHIRA TË ÇMENDURA” TË TAHIR BEZHANIT DHE “DHEMBJE E BUKUR” E MUHARREM KURTIT NË GJUHËN GREKE – Nga SEJDI BERISHA

By | May 27, 2016