VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Nue Oroshi

Testamentet si plagë shpuese të artistëve tanë, që duhet të na vetdijësojnë – Nga Nue Oroshi

By | February 12, 2020

LIBËR ENCIKLOPEDIK ME RASTIN E 550 VJETORIT TË KALIMIT NË AMSHIM TË GJERGJ KASTRIOTIT SKËNDERBEUT – Nga Nue Oroshi

By | January 24, 2020

Thirrje e mendjes për kohën e mundur dhe rininë e humbur – Nga Nue Oroshi

By | January 24, 2020

Burrat si profesor Anton Çetta lindin rrallë dhe shkojnë me mallë – Nga Nue Oroshi

By | January 5, 2020

Një dëshmi interesante në formë të kujtesës historike për prof.dr. Masar Kodra – Nga Nue Oroshi

By | December 23, 2019

Përtej diellit të qelqët apo mallit për fisnikërinë – Nga Nue Oroshi

By | December 13, 2019

Kosova duhet ta ndryshojë ligjin zgjedhor – Nga Nue Oroshi

By | November 19, 2019

Kujtimet që nuk të lânë të heshtësh për dy studiuesit e vyer dr.Riza Sadiku dhe mr.sc.Mehmet Gjoshaj – Nga Nue Oroshi

By | November 7, 2019

PËRSHKRIMI I KARAKTERIT TË GJERGJ KASTRIOTIT-SKËNDERBEUT NË DY NUMRA TË VEÇANTË TË REVISTËS ”LEKA” TË VITIT 1937 – Nga Mr.sc. Nue Oroshi

By | November 4, 2019

Lindjet e vështira në politikën shqiptare apo profetia e Fishtës “Sa herë të fillojmë ni punë të re, t´partë që e prishim jemi ne“ – Nga Nue Oroshi

By | October 16, 2019

Takime të rëndësishme për ecjen përpara të Kosovës dhe parashikimi im për zgjedhjet e 6 tetorit 2019 – Nga Nue Oroshi

By | October 5, 2019

Zymi fshati që ruan të gjallë kujtesën historike – Fotoreportazh nga Nue Oroshi

By | October 2, 2019

NË PRIZREN PRITET TË PËRUROHET LIBRI ENCIKLOPEDIK 550 FAQE DHE SHTATORJA E SKËNDERBEUT KUSHTUAR 550 VJETORIT TË KALIMIT NË AMSHIM

By | September 5, 2019

Vrapi pas zgjedhjeve dhe heshtja për zgjidhjen – Nga Nue Oroshi

By | August 31, 2019

Kosova në prag të zgjedhjeve si dhe pesë shtyllat kryesore ku duhet përqendruar qeverisja e ardhshme – Nga Nue Oroshi

By | August 13, 2019

Shpend Ahmeti një djalë harbut, Anton Çettës i thotë hup – Nga Nue Oroshi

By | August 5, 2019

Gjamë për kohën që po e ha njerëzinë – Nga NUE OROSHI

By | July 28, 2019

Asnjë politikan në Kosovë nuk guxon të fillon bisedimet politike me Serbinë para mbajtjes së zgjedhjeve të reja dhe formimit të qeverisë legjitime Nga Nue Oroshi

By | July 19, 2019

Platforma politike për ringjalljen e PSHDK-së – Nga Nue Oroshi

By | July 10, 2019

E habitshme – politikanët në Shqipëri e Kosovë, dhjetra vjet që janë në krye të politikës së dështuar, kërkojnë një fillim të ri – Nga Nue Oroshi

By | July 8, 2019

Shoqata ”Trojet e Arbrit” sot e ka datëlindjen,mbush 15 vjet jetë – Nga Nue Oroshi

By | June 14, 2019

Reagim i Shoqates së Intelektualëve Shqiptarë “Trojet e Arbrit“ lidhur me heqjen e portretit te Gjergj Kastriotit-Skënderbeut në disa shkolla të qyteteve të Kosovës

By | June 11, 2019

Në sheshin e kristaltë ku përpjeket jehu i tingëllimës dhe burimzymtësia e borëbardhave – Nga NUE OROSHI

By | May 30, 2019

Kujtesë për njërin ndër tre komandantët e parë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Sali Çekaj – Nga NUE OROSHI

By | April 21, 2019