VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shqiptari

Hasan Xërxa, shqiptari nga Prizreni, që me makinën e tij shpëtoi qindra hebrenj Nga Teuta Skenderi

By | February 3, 2020

LULËKUQJA KUQ E ZI DHE SINQERITETI – Në përkujtim të shqiptarëve të rënë e të plagosur ndër luftra – Nga SAIMIR LOLJA

By | November 5, 2019

CNN: Shqiptari detyrohet të mbjellë drogë në Britani, për të shlyer borxhet

By | July 19, 2019

Këndi i humorit: Po zhvilloheshin garat e hedhjes nga trampolina, në sfidë ishin italiani, gjermani dhe shqiptari

By | January 8, 2019

Këndi i humorit: Ishte një shqiptar në Angli dhe nuk po gjente punë asgjëkundi

By | December 7, 2018

‘As arma, as mërgimi, as vetë vdekja s’i tund nga vendi’, National Geographic: Kush janë shqiptarët

By | November 28, 2018

Këndi i humorit: Po lavdërohen greku, italiani, gjermani, francezi dhe shqiptari

By | July 29, 2018

Këndi i humorit: Janë tre burra: një amerikan, një francez e një shqiptar që duan të bëjnë shetitje dhe marrin avionin

By | August 1, 2017

Protesta antishqiptare në Maqedoni shënon ditën 33

By | March 31, 2017

Këndi i humorit: Ishin shumë shokë Gjermani, Amerikani, Shqiptari

By | December 31, 2016

Enis Zulfaj, i riu nga Kosova që i shpëtoi sulmit në Mynih pyet: Një shtet si Gjermania e ka të pamundur t’i parandalojë këto sulme? “Pashë tmerrin me sy”

By | July 23, 2016

Këndi i humorit: Shqiptari, Arabi dhe Turku po lavdëroheshin për vendet e tyre

By | March 20, 2016

Ja kush është shqiptari më i kërkuar në Europë

By | January 29, 2016