VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: italo-shqiptarë

Shkëmbimi i telegrameve ndërmjet Ahmet Zogut, Viktor-Emanuelit III dhe Musolinit me rastin e ratifikimit të traktatit të miqësisë italo-shqiptare (1926)

By | July 9, 2019

Media franceze (1936) – Vizita te Musolini e trashëgimtarit të dinastisë së Matit

By | June 22, 2019

Ahmet Zogu, gazetarit të Giornale d’Italia (1927) : “Marrëveshja italo-shiptare ka për qëllim rimëkëmbjen e Shqipërisë.”

By | June 10, 2019

Nën sekuestro pasuritë e Habilajve

By | September 22, 2018

Rrëzohet kërkesa për arrestimin e Tahirit

By | October 25, 2017

Llalla: Trafikantët ndihmohen nga kush duhet t’i luftojë

By | October 24, 2017

Rasti Tahiri, bashkohet opozita: Të largohet Rama

By | October 18, 2017

Rrëfen Dashnor Dervishi: Bisedat me italianët për kontrabandën e duhanit më 1988, çfarë i tha Andreoti Azemit

By | July 13, 2017

Itali – Si i pastrojnë shqiptarët milionat e trafikut të kokainës

By | April 30, 2016