VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: THANI NAQO

PËR FJALËN JANË BËRË LUFTËRA ME PRAZHDË, POR DHE ME THIKA – Nga THANI NAQO

By | April 26, 2020

TË YJTAT THEKË GJER PËRDHE – Poezi nga THANI NAQO

By | February 12, 2020

KAFE AMERIKANE – Tregim nga THANI NAQO

By | January 19, 2020

PËLLUMBAT E MURMË – Poezi nga THANI NAQO

By | January 8, 2020

MIKRO ESE ME ATOME LETRARE DHE KITARA SERENATASH – Nga THANI NAQO

By | December 11, 2019

ESE ME RRËNJË KUTELIANE – Nga THANI NAQO

By | July 18, 2019

JAM KOSAR – Poezi nga THANI NAQO

By | May 21, 2019

TRIORA – Esé nga THANI NAQO

By | May 6, 2019

QENTË NUK LEHIN KUR BIE TËRMET – Tregim nga THANI NAQO

By | May 1, 2019

POEMTH PËR ATË QË SHFAQET, SHUHET E ZHDUKET NË TERR – Nga THANI NAQO

By | March 31, 2019

BARI I KRIPËS – Tregim nga THANI NAQO

By | February 15, 2019

PËR HATRIN E VIDRËS – Tregim nga THANI NAQO

By | February 11, 2019

BALADË PËR NUSEN E ZEMËRUAR – Poezi nga THANI NAQO

By | January 28, 2019

DEMONËT BËJNË SIKUR FLENË – Tregim nga THANI NAQO

By | December 29, 2018

ESE PËR VAKSINËN QË NXIT LEXIMIN E LIBRAVE – Nga THANI NAQO

By | December 15, 2018

EDHE PASTORËT BIEN NË DASHURI – Tregim nga THANI NAQO

By | December 9, 2018

KUR JAM I MËRZITUR – KUR JAM I GËZUAR – Dy poezi nga THANI NAQO

By | November 29, 2018

NATË DIMRI SUREALISTE – Poezi nga THANI NAQO

By | November 4, 2018

ESE PËR NDJESINË E LETRARIT TË RI – Nga THANI NAQO

By | October 19, 2018

ILUZIONE DHE TË VËRTETA – Tregim nga THANI NAQO

By | September 30, 2018