VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Migjeni

NË BORÅS TË SUEDISË AKADEMI PËR NDER TË 108 VJETORIT TË LINDJES SË POETIT TË MJERIMIT – Nga Sokol Demaku

By | October 14, 2019

Z. B. – Poezi nga MIGJENI

By | December 9, 2018

NJË TRINI DHE TRE SHQETËSIME NGA KOHA DIABOLIKE… – Nga Visar ZHITI

By | October 13, 2018

KUJTIMI IM NGA NJË EKSKURSION – Poezi nga FASLLI HALITI

By | August 28, 2018

Më 26 gusht 1938 u nda nga jeta Migjeni, një ndër shkrimtarët më të shquar të letërsisë shqipe

By | August 26, 2018

Mbi origjinën etnike, biografinë, ndryshimet në emër e mbiemër, datë dhe vitlindjen e Migjenit! – Nga Petro S. LUARASI

By | May 9, 2018

Si gabuan mendimtarët tanë? – Nga ARTAN FUGA

By | May 3, 2018

Si Greta Garbo bashkon Migjenin me Borgesin – Nga Moikom Zeqo

By | April 22, 2018

Trajtat e Mbinjeriut – Poezi nga MIGJENI

By | October 10, 2017

KANGA E DHIMBËS KRENARE – Poezi nga MIGJENI

By | October 10, 2017

Migjeni, thumbi i engjëllit Satana – Nga Moikom Zeqo

By | September 2, 2017

Nga Baudelaire te Migjeni – Nga MOIKOM ZEQO

By | August 4, 2017

Urime për Motmotin e Ri 1937 – Skicë nga MIGJENI

By | January 4, 2017

QKSH ”MIGJENI” NË BORÅS TË SUEDISË NË KUADËR TË FESTAVE TË NËNTORIT PREZENTON KULTURËN DHE TRADITËN SHQIPTARE – Nga Sokol Demaku

By | November 21, 2016

Më 13 tetor 1911 lindi Migjeni, poet dhe prozator i shquar shqiptar

By | October 12, 2016