VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ALI PODRIMJA

Unë, Biri Yt, Kosovë – Poezi nga ALI PODRIMJA

By | June 12, 2019

“Ku të prehem, Shqipëria mund të më ofrojë azil?”, letra më 2003 që Ali Podrimja i nisi Dritëro Agollit

By | August 5, 2018

Në gjashtëvjetorin e vdekjes së poetit Ali Podrimja: ARRATISJA E POETIT * – Nga Sinan KAMBERAJ

By | July 26, 2018

“PREJ PODRIMJES, PO NA VJEN HABERI…” – Poezi nga ZEQIR LUSHAJ

By | July 23, 2017

Më 21 korrik 2012 u nda nga jeta Ali Podrimja, poet i shquar shqiptar

By | July 21, 2017

ALI PODRIMJA NGA GJAKOVA POET – Sonet klasik nga Hamdi Ismail Meça

By | July 20, 2017

Në fokusin e piktorit: Ali Podrimja

By | September 2, 2016

Më 28 gusht 1942 lindi Ali Podrimja, poet i shquar shqiptar

By | August 28, 2016

Ali Podrimja: Rrëfim nga ditët e fundit në Lodë – Nga Luan Rama

By | July 21, 2016

G u a s k a – Poezia nga ALI PODRIMJA

By | June 12, 2016

Poezia dhe vasha – Nga ALI PODRIMJA

By | June 3, 2016

Fluturimi i fundit – Poezia nga ALI PODRIMJA

By | April 29, 2016

MES DY GURËVE, Bllacë 1999 – Poezi nga ALI PODRIMJA

By | April 10, 2016

Zgjohu, Kosovë! – Poezi nga ALI PODRIMJA

By | February 17, 2016

Një natë nga netët pa gjumë – Poezia nga ALI PODRIMJA

By | January 18, 2016

Loja mes zjarrit e fjalëve – Esé nga ALI PODRIMJA

By | January 4, 2016

E ardhmja çfarë? – Esé nga ALI PODRIMJA

By | December 5, 2015