VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Basri Çapriqi

Më 15 janar 1960 lindi poeti dhe studiuesi i shquar shqiptar Basri Çapriqi

By | January 15, 2020

KRYEZOTI DHE TURMA – Poezi nga BASRI ÇAPRIQI (15 janar 1960 – 14 janar 2018)

By | January 15, 2019

TIVARI – Poezi nga BASRI ÇAPRIQI (15 janar 1960 – 14 janar 2018)

By | January 15, 2019

OLEOTOPOLIS – Poezi nga BASRI ÇAPRIQI (15 janar 1960 – 14 janar 2018)

By | January 15, 2019

ZORRË QORRE – Poezi nga BASRI ÇAPRIQI (15 janar 1960 – 14 janar 2018)

By | January 15, 2019

GURI I PËLLUMBIT – Poezi nga BASRI ÇAPRIQI (15 janar 1960 – 14 janar 2018)

By | January 15, 2019

Kontributi im për revolucionin është zero – Poezi nga BASRI ÇAPRIQI

By | January 14, 2019

Të kanë parë tek u lexon vargje atyre në Had – Ali Podrimjes – Poezi nga BASRI ÇAPRIQI

By | January 14, 2019

Zemrën në Krythë e trupin në Prishtinë – Poezi nga Neki Lulaj

By | January 18, 2018

Ndërron jetë Basri Çapriqi, poet dhe profesor i Universitetit të Prishtinës

By | January 15, 2018