VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: RRAHMAN DEDAJ

Rrahman Dedaj është një nga penat shqiptare që do të mbahet mend gjatë – Nga Fatmir Terziu

By | September 11, 2019

SIMBOLIKA E DOMETHËNIA METAFORIKE E POEZISË SË RRAHMAN DEDAJT – Nga SAZAN GOLIKU

By | September 11, 2019

Jeta dhe vepra e poetit të shquar shqiptar Rrahman Dedaj

By | September 11, 2019

Në rrugën Gjenerali Vajs – Poezi nga RRAHMAN DEDAJ

By | October 2, 2017

Të ecësh vetë – Poezi nga RRAHMAN DEDAJ

By | January 10, 2016

Çdo gjë ishte vetëm një herë e njëjtë – Poezi nga RRAHMAN DEDAJ

By | September 17, 2015