VOAL

VOAL

Tag Archive: Ministri i Mbrojtjes

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani takoi drejtues të institucioneve të sigurisë, EULEX dhe KFOR lidhur me situatën e sigurisë në vend

September 27, 2021
  • 1
  • 2
Send this to a friend