VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Mehdi Frasheri

La Croix (1943)- Kur Mehdi Frashëri falenderonte Adolf Hitlerin nëpërmjet një letre

By | July 15, 2020

Reformat sociale në kohën e Mbretit Zog (1936): javë pune 48 orëshe, 12 ditë pushim vjetor, sigurime shoqërore të detyrueshme, gjykatë arbitrazhi…

By | February 3, 2020

VETVRASJA E NJË KOMBI – PJESA E DYMBDHJETË – MBAS DHJETË MUEJSH NË TIRANË – Nga KOLË MIRAKAJ

By | November 11, 2019

DOKUMENTA TË HISTORÍS KOMBTARE KONGRESI I DURRËSIT – NDEJA E TRETË – Nga MUSTAFA KRUJA

By | July 30, 2019

Mehdi Frashëri më 1921: Nuk kemi konflikte ndërfetare, por zënka partiake – Nga ARMAND PLAKA

By | March 24, 2019

CIA: Hoxha personazh i dobët, servil dhe i lehtë për t’u kontrolluar, Shehu tip i vështirë, ja si i përçau Moska

By | August 20, 2017

Koncepti i Armikut të Popullit që i edukohej shqiptarëve

By | May 14, 2017

Burrat që shpëtuan nga coptimi sovranitetin e Shqipnisë Nga FRITZ RADOVANI

By | May 12, 2016

Me popull dhe për popull – Nga MEHDI FRASHËRI

By | April 24, 2016

Fjalimi i Mehdi Frashërit përpara Kuvendit Kombëtar, 23 tetor 1943

By | November 25, 2015

A mori Mehdi Frashëri 1.2 milionë franga ari, kur la Shqipërinë në vitin 1944?

By | November 21, 2015

Pushtim i i Shqipërisë – Letra e Mehdi Frashërit për Duçen: Më mirë vdekje se çnderim – Nga ARMAND PLAKA

By | August 22, 2015

Mustafa Kruja: Italjanët s’e vranë Gurakuqin, por spekuluen mbi gjakun e tij

By | July 23, 2015