VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: KOLË MIRAKAJ

VETVRASJA E NJË KOMBI – NGA FAMILJA MIRAKAJ VDIQËN NË KAMPE INTERNIMI

By | November 19, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – PJESA E PESËMBDHJETË – D U H E T V E T M O H I M – Nga KOLË MIRAKAJ

By | November 15, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – PJESA E KATËRMBDHJETË – MARRVESHJA SHQIPTARO – MALAZEZE – Nga KOLË MIRAKAJ

By | November 14, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – PJESA E TREMBDHJETË – KUVENDI I BURRAVE N’ IBALLE – Nga KOLË MIRAKAJ

By | November 12, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – PJESA E DYMBDHJETË – MBAS DHJETË MUEJSH NË TIRANË – Nga KOLË MIRAKAJ

By | November 11, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – PJESA E NJËMBDHJETË – N J Ë I “G J Y M T U E M” N’ I B A L L E – Nga KOLË MIRAKAJ

By | November 10, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – Nga KOLË MIRAKAJ – PJESA E DHJETË

By | November 9, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – PJESA E NANDTË: KRITERI I MASAVE TONA TË QUEJTUNA “REPRESIVE” GJATË KATËR VJETËVE – Nga KOLË MIRAKAJ

By | November 8, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – PJESA E TETË – G R U S H T S H T E T I N Ë T I R A N Ë – Nga KOLË MIRAKAJ

By | November 7, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – Libër nga KOLË MIRAKAJ (Pjesa e shtatë)

By | November 5, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – Libër nga KOLË MIRAKAJ (Pjesa e gjashtë)

By | November 4, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – Libër nga KOLË MIRAKAJ (Pjesa e pestë)

By | November 2, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – Libër nga KOLË MIRAKAJ (Pjesa e katërt)

By | November 1, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – Libër nga KOLË MIRAKAJ (Pjesa e tretë)

By | October 31, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – Libër nga KOLË MIRAKAJ (Pjesa e dytë)

By | October 30, 2019

VETVRASJA E NJË KOMBI – Libër nga KOLË MIRAKAJ (PJESA E PARË)

By | October 29, 2019

“VETVRASJA E NJË KOMBI” – Libër nga KOLË MIRAKAJ (Hyrja, parathënia e botimit dhe parathënia e autorit)

By | October 28, 2019