VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Mit’hat Frashëri

Journal de Salonique (1907) – Mit’hat Frashëri u emocionua shumë gjatë vizitës së shkollave për vajza të Aleancës Izraelite

By | July 6, 2019

Shqipëria duhet të huazojë metodat e Aleancës Izraelite Universale për përhapjen e gjuhës shqipe Nga Aurenc Bebja

By | June 26, 2019

(Video) Zëri i Amerikës: Nderohet dijetari Mit’hat Frashëri !

By | October 25, 2018

Kjo Pozita e sotme, e Majta në Pushtet, “ta merr Amanetin”…! – Nga Ramiz LUSHAJ

By | August 2, 2018

Kongresi Shqiptar i Elbasanit – Letra e Mit’hat Frashërit dërguar drejtorit të “Journal de Salonique” (5 shator 1909)

By | March 2, 2018

CIA: Mit’hat Frashëri rol kyç në bashkimin e ballistëve, ja bisedat me Abaz Kupin e Said Kryeziun, Shqipëria kishte peshë të vogël për Bashkimin Sovjetik

By | January 6, 2018

CIA, SHBA urdhër të ndalohej ndërhyrja e Titos në Shqipëri, ja si nisën rebelimet kundër regjimit të Hoxhës

By | December 30, 2017

Nëntori si kohë e reflektimit dhe e korigjimit të historisë – Nga ROMEO GURAKUQI

By | November 25, 2017

Kush e vrau Mit’hat Frashërin, Sigurimi i Shtetit, Kim Filbi apo Zogu Nga Albert Lulushi

By | October 29, 2017

Mit’hat Frashëri: “Cili ka qenë Esadi”, jeta e shthurur dhe trimi që frikësohej nga miu

By | August 21, 2017

MITHAT FRASHËRI – KOLOSI I HARRUAR I KOMBIT – Nga Frank Shkreli

By | August 16, 2017

Më 12 maj 1949 ndahej nga jeta Mit’hat Frashëri, publicist, shkrimtar, përkthyes, albanolog, diplomat, veprimtar i çështjes kombëtare

By | May 12, 2017

Janar 1920 – Letra e Lumo Skëndos (Mit’hat Frashërit) për pavarësinë e Shqipërisë drejtuar revistës franceze «L’Europe Nouvelle» – Nga Aurenc Bebja*, Francë – 1 Prill 2017

By | April 1, 2017

Botohet krijimtaria e Mithat Frashërit

By | March 26, 2017

MITHAT FRASHERI, FYTYRE E KOMBIT, U PERKUJTUA NE VATER Nga Dalip GRECA

By | March 21, 2017

Veprimtari Pëllumb Lamaj mbi figurën e Mithat Frashërit (video)

By | March 20, 2017

Dokument: Mit’hat Frashëri në një intervistë për BBC në Londër

By | February 8, 2017

Një letër e pak e njohur e Edith Durhamit për Mit’hat Frashërin

By | December 13, 2016

1 dhjetor 1946 – Mithat Frasheri: Komunizmi është një kolerë që shkatërron shpirtin

By | December 1, 2016

Botohet për herë të parë – Mit’hat Frashëri dhe Ali Këlcyra në Bari në dhjetor 1944

By | October 3, 2016

50 aforizma nga Mit’hat Frashëri (25 mars 1880 – 12 maj 1949)

By | June 3, 2016

SI VDIQ SELMAN TODORUSHA – Tregim nga MIT’HAT FRASHËRI

By | March 21, 2016