VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: telegramet

I VDEKURI – Poezi nga MANOLIS ANAGNOSTAKIS

By | July 28, 2019

Shkëmbimi i telegrameve ndërmjet Ahmet Zogut, Viktor-Emanuelit III dhe Musolinit me rastin e ratifikimit të traktatit të miqësisë italo-shqiptare (1926)

By | July 9, 2019