VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: DASHNOR DERVISHI

Anëtarësimi i Turqisë në BE, 60 vjet midis ëndrrës dhe realitetit – Nga DASHNOR DERVISHI/ AMBASADOR

By | April 6, 2019

Kërkohet gjithëpërfshirje politike, Greqia presion për çështjet e mbetura pezull – Nga DASHNOR DERVISHI

By | August 2, 2018

Raporti sekret – Dervishi: Çfarë duhet të ketë kujdes Shqipëria në marrëdhëniet me Greqinë

By | March 14, 2018

Kasta elitare e diplomatëve, e vetmja që i mungon vendit – Nga Dashnor DERVISHI

By | December 21, 2017

Dashnor Dervishi: Pse Shqipëria trajtohet si “vëllai i vogël” në Ankara

By | September 19, 2017

Dashnor Dervishi zbulon “kërkesën nga Izraeli”: Si u vendosën më ‘91 marrëdhëniet

By | July 21, 2017

Rrëfen Dashnor Dervishi: Bisedat me italianët për kontrabandën e duhanit më 1988, çfarë i tha Andreoti Azemit

By | July 13, 2017

Intervista – Dashnor Dervishi: Kush i shpërtheu i pari dyert e ambasadave të huaja

By | July 12, 2017

Ambasadorja e re në Greqi: Zgjidhje të problemeve me Athinën përmes dialogut

By | December 14, 2016

Shqipëri e Madhe? Ambasadori shqiptar në Greqi: Ç’kishin hartat e Abetareve

By | November 15, 2016

Ja takimi arrogant me ambasadorin shqiptar në Athinë – Greqia: Nuk do tolerojmë më të na sfidoni

By | November 3, 2016

DASHNOR DERVISHI: Biseda në vitin 1989 me Nënë Terezën, si e solla në Shqipëri

By | August 30, 2016