VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Hope & Peace

SHBA – Gratë e “Hope & Peace” japin ndihmën e tyre modeste por të rëndësishme në betejën ndaj Covid 19 Nga Moza Boletini

By | March 26, 2020

Urime Ushtria e Republikës së Kosovës! Urime Kosova jonë!

By | December 16, 2018

The Women’s Organization “Hope & Peace” – Letër Presidentit të SHBA Z. Donald Trump

By | June 20, 2018

Takim në Konsullatën Shqiptare në New York Nga Moza Boletini

By | June 1, 2018

Distancim Publik! – Nga Mimoza Dajçi

By | May 11, 2018

OKB: Të drejtat e gruas në zonat rurale! – Nga Yllka Baxhaku

By | March 15, 2018

Organizata “Hope & Peace” në New York: Të lirohet Ismail Morina

By | July 30, 2017

Asambleja Botërore e Gruas për Paqe dhe Siguri

By | March 20, 2017

DO TE PERKUJTOHET NE VATER 100 VJETORI I LINDJES SE MUSINE KOKALARI

By | January 30, 2017

Organizata e Gruas Shqiptare – Amerikane The Women’s “Hope & Peace” shpreh ngushëllime për Adelajde Mirakaj Kokalin

By | January 25, 2017

New York: Në prag të festës së Pavarësisë, me inisiativën e Asamblistit Mark Gjonaj, në Bronx, New York

By | October 6, 2016

Gratë e “Hope & Peace” takohen me Ambasadoren Sahatqija në New York – Nga Mimoza Dajçi

By | September 17, 2016

Organizata e Gruas Shqiptare-Amerikane “Hope & Peace” kërkesë Presidentin Nishani për miratimin e Çmimit “Musine Kokalari”

By | June 30, 2016

Për Org. “Hope & Peace” Mimoza Dajçi falenderon botuesit e Voal

By | June 29, 2016

Me Misionin e Paqes në Hagë – Nga Mimoza Dajçi

By | December 18, 2015