VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: poet kombëtar

Më 30 dhjetor 1940 u nda nga jeta poeti kombëtar shqiptar Gjergj Fishta

By | December 30, 2018

Më 20 tetor 1900 u nda nga jeta poeti kombëtar Naim Frashëri

By | October 20, 2018

Fjalimi i hoxhës Hafiz Ali Kraja më 31 dhjetor 1940: Me ty, Patër Gjergj, kombi naltësohet dhe madhënohet para kombeve të tjerë

By | August 15, 2017

Atentatet ndaj Panteonit – Nga Skënder Buçpapaj

By | August 28, 2016