VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: AGRON BALA

AGRON BALA, UNË DHE MINISTRI MASHTRUES – Nga REXHEP SHAHU

By | January 15, 2019

Presidenti Meta nderon pas vdekjes gazetarin Agron Bala me “Çmimin e Karrierës”

By | November 16, 2018

Në kohë absurdesh të spërkatur me gjak lindi Radio Kontakti – Nga ALFONS ZENELI

By | December 8, 2017

Një vit pa profesor Agron Balën! Intervistë me Irma Balën

By | January 30, 2017

Botohet libri STATUS në nderim të figurës së gazetarit Agron Bala

By | January 22, 2017

AGRON BALA, UNË DHE MINISTRI MASHTRUES – Nga REXHEP SHAHU

By | January 15, 2017

Më 15 janar 2016 u nda nga jeta Agron Bala, gazetar dhe intelektual i shquar

By | January 15, 2017

Me biçikletë në Shkodër – dokumentar i Agron Balës kushtuar qytetit të tij (Video)

By | January 22, 2016

U mbajtën homazhe në nderim të gazetarit të RTSH-së, Agron Bala (Video)

By | January 20, 2016

Për gazetarin e njohur Agron Bala homazhet në RTSH dhe përcjellja

By | January 20, 2016

Studentët të pritën profesor Agroni! – Nga ANDREA DANGLLI

By | January 16, 2016

Agron Bala, shpirt i ndritur në këtë botë të zymtë, shpirt i ndritur në parajsë – Nga Elida Buçpapaj dhe Skënder Buçpapaj

By | January 15, 2016

Ndahet nga jeta para kohe gazetari dhe intelektuali i shquar Agron Bala

By | January 15, 2016

Qeveria nuk është zgjedhur për “bamirësi”, por që të miradministrojë paratë e shqiptarëve – Nga ditari i gazetarit AGRON BALA

By | January 1, 2016

Veteranët e Dhjetorit si veteranët e Nëntorit – Nga AGRON BALA

By | December 22, 2015

Mos u gëzoni shumë që parlamentit do t’i mungojnë ca kriminelë…! – Nga ditari i gazetarit AGRON BALA

By | December 21, 2015

Jam e do jem pro zhdukjes së çdo simboli të diktaturës me çdo mjet! – Nga ditari i gazetarit AGRON BALA

By | December 11, 2015

Turma ushqehet me asgjënë dhe të presësh nga asgjëja diçka të vlefshme është thjesht verbëri! – Nga ditari i gazetarit AGRON BALA

By | December 4, 2015

Avoketërit e djallit zakonisht përdorin fjalët e Zotit…! – Nga AGRON BALA

By | November 20, 2015

I përkas atij civilizimi që e ka ndërtuar botën e sotme me parullën liri, vëllazëri, barazi – Nga AGRON BALA

By | November 15, 2015

Tani e tutje ‘progres-raporti’ i BE-së duhet quajtur ‘regres-raport’ – Nga AGRON BALA

By | November 14, 2015

Agron Bala: Paradoksalisht 90% e vendeve islame votuan kundër pranimit të Kosovës në UNESCO !!!

By | November 9, 2015