VOAL

VOAL

Tag Archive: Mujë Buçpapaj

“Nacional” prezantoi dje në Hotel “Oxford” në Tiranë, monografinë e Ali Bajram Doçit “Tplani vendlindja ime”

October 1, 2023

NJË PROVINCIAL I LIG DHE I PANEVOJSHËM, PASI MOHOI GJYSMËN E LETËRSISË SHQIPE MOHON EDHE ANTOLOGJINË E POEZISË BALLKANIKE, BOTUAR NË ATHINË. RUDOLF NESËR TË SJELL NJË KOPJE TË LIBRIT NË PRANI TË MEDIAVE- Nga Dr. Mujë Buçpapaj

May 2, 2023
  • 1
  • 2
Send this to a friend