VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gentiana Sula

“Kjo është plehrë”, Spartak Braho ofendon kryetaren e Autoritetit të Dosjeve

By | August 29, 2019

Kreu i Autoritetit të Dosjeve: Kemi bërë 1500 verifikime, ja sa zyrtarë kanë probleme me të shkuarën

By | January 29, 2019

MARRËVESHJE MIDIS AUTORITETIT TË DOSJEVE ME ZËRIN E AMERIKËS DHE FEDERATËN PAN-SHQIPTARE VATRA – Nga Frank Shkreli

By | November 24, 2018

“NBC NEWS” PËR DOSJET E REGJIMIT KOMUNIST NË SHQIPËRI – Nga Frank Shkreli

By | July 26, 2018

Autoriteti i Dosjeve: Mungon dokumentacioni për personat e zhdukur dhe të pushkatuar

By | April 19, 2018

Fotoreportazh: Hapet dosja e Genc Lekës, poetit të pushkatuar 40 vjet më parë

By | July 19, 2017

Arkivi i Shtetit dhe Autoriteti i Dosjeve, Marrëveshje për zbardhjen e Historisë së Sigurimit të Shtetit

By | May 6, 2017

Gentiana Sula: Sigurimi i shtetit 32 milionë faqe përndjekje

By | February 24, 2017

Gentiana Sula: “Hapja e dosjeve të komunizmit mund të sjellë edhe trazira në shoqëri”

By | January 26, 2017

Leter… UNË KAM BESUE GJITHNJË TEK HAPJA E DOSJEVE !! – Nga Fritz RADOVANI

By | December 3, 2016

Gentiana Sula, Gruaja e Dosjeve të spiunëve që ka çelsat e sekreteve të komunizmit

By | November 19, 2016

KUVENDI I REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË MIRATON KOMISIONIN PËR HAPJEN E DOSJEVE – Nga Frank Shkreli

By | November 18, 2016