VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Nesti Vako

“NBC NEWS” PËR DOSJET E REGJIMIT KOMUNIST NË SHQIPËRI – Nga Frank Shkreli

By | July 26, 2018

Nesti Vako: E vërteta për “Shtëpinë me gjethe” dhe Beqir Ballukun

By | December 14, 2017

Rrëfen ish-punonjësi i Sigurimit: Kam përgjuar edhe kushëririn te “Shtëpia e gjetheve”

By | May 25, 2017