VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Dhuna

TË RINJTË DHE RREZIQET E “LIMFËS SË DHUNËS” NË SHOQËRI… – Opinion nga Gëzim Tushi- Mjeshtër i Madh, Fran Gjoka

By | September 4, 2019

Protesta e 21 qershorit, reagon Ambasada Amerikane: Organizatorët të refuzojnë energjikisht dhunën

By | June 20, 2019

Dhuna ndaj gazetarëve është e pafalshme – Nga HYSEN ARAPI

By | April 14, 2019

Tensionet në protestë, Ambasada e SHBA: Rivendosni qetësinë!

By | February 16, 2019

Temë Shoqërore: DHUNA KUNDËR FEMRAVE – NJË PROBLEM I MADH BOTËROR – Nga Frank Shkreli

By | November 27, 2018

Shoqëria civile protestoi në Tiranë – kundërshtoi vendosjen e tarifave për kalimin e automjeteve në “Rrugën e Kombit”

By | April 7, 2018

Dy ditë pas protestës, sot një marshim në Tiranë drejt Kryeministrisë

By | April 7, 2018

Ky është qyteti ku nuk lejohet përdorimi i Facebook-ut

By | March 10, 2018

SFIDAT NDAJ DHUNËS, QYTETARIA DHE BASHKËPUNIMI MES INSTITUCIONEVE – Opinion nga FRAN GJOKA

By | January 7, 2018

Human Rights Watch: Gazetarët si armiq të shtetit në Ballkanin Perëndimor

By | December 3, 2016

Vjosa Osmani: Delegatët nuk u distancuan ndaj dhunës të përdorur kundër znj.Gërvalla

By | May 28, 2016

DASH: Korrupsioni është problemi kryesor në Shqipëri

By | April 14, 2016

Ankthi sindromik dhe traumat që përcjell realiteti traumatik në Shqipëri – Nga Irakli Premti

By | April 9, 2016

Dekolonizimi i konceptit të dhunës Nga Jeta Mulaj

By | October 29, 2015