VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gëzim Tushi

Gratë dhe problemi konceptual dhe real i barazise gjinore”… – Nga Fran GJOKA

By | March 3, 2020

MARTESA DHE PROBLEMET E SAJ NË OPTIKËN E SOCIOLOGUT GËZIM TUSHI – Nga FRAN GJOKA

By | February 14, 2020

Sociologu Gëzim Tushi dhe libri “Gratë në kohën e tyre” – Nga Fran GJOKA

By | December 6, 2019

SHOQËRIA SHQIPTARE NË VORBULLËN E PROBLEMEVE DHE DILEMAVE SOCIALE – nga Fran Gjoka

By | September 30, 2019

TË RINJTË DHE RREZIQET E “LIMFËS SË DHUNËS” NË SHOQËRI… – Opinion nga Gëzim Tushi- Mjeshtër i Madh, Fran Gjoka

By | September 4, 2019

ARTI I EDUKIMIT ËSHTË SHUMË I VËSHTIRË – Intervistoi: FRAN GJOKA

By | February 3, 2018

Valë e re dhe e heshtur emigrimi nga Shqipëria

By | January 20, 2018

Studiuesit: Bamirësia sot është në krizë në Shqipëri, por mbizotëron njeriu me pasuri, që mendon vetëm për vete

By | August 26, 2016