VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: vrasjet

Instat: Në Shqipëri numri i vetëvrasjeve është trefish më i lartë se i vrasjeve

By | July 5, 2017

Dhuna në Facebook: Rrjeti social punëson edhe 3 000 punëtorë

By | May 4, 2017

Tërmkolli: Komandantët ia bënë njëri-tjetrit dosjet për Gjykatën Speciale (Video)

By | March 1, 2017

PARISË SË TIRANËS – SA FLORINJ IU GRABITËN?

By | November 3, 2016

Ankthi sindromik dhe traumat që përcjell realiteti traumatik në Shqipëri – Nga Irakli Premti

By | April 9, 2016