VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Fran Gjoka

Vlera njerëzore që nuk shuhen kurrë – Nderim për “Mësuesin e Merituar” Ali Brahimi – Nga Fran Gjoka, Lezhë

By | May 2, 2020

Mëma është e shenjtë, ajo nuk harrohet asnjëherë! – Esé nga FRAN GJOKA

By | April 28, 2020

Shkolla në përgjithësi dhe mësuesi kujdestar në veçanti, duhet te ndjekë me përparësi çdo sjellje dhe veprim të nxënësve – Nga Fran GJOKA

By | March 3, 2020

Gratë dhe problemi konceptual dhe real i barazise gjinore”… – Nga Fran GJOKA

By | March 3, 2020

MARTESA DHE PROBLEMET E SAJ NË OPTIKËN E SOCIOLOGUT GËZIM TUSHI – Nga FRAN GJOKA

By | February 14, 2020

PASIONI DHE DASHURIA KRIJOJNË PORTRETIN INTELEKTUAL DHE PROFESIONAL TË NJERIUT – Profil nga Fran GJOKA

By | February 12, 2020

Prindër mërgimtarë, më shumë kohë dhe kujdes në mësimin e gjuhës shqipe me fëmijët – Nga FRAN GJOKA

By | February 8, 2020

PASHK ALIA, ARKIVIST I PËRKUSHTUAR DHE NJERI ME VLERA SHOQËRORE- Nga FRAN GJOKA

By | February 8, 2020

Horizont gri: Intervistë e gazetarit Fran Gjoka me shkrimtarin Viron Kona

By | February 8, 2020

Aktualiteti përmes ngjarjesh jetësore – Nga FRAN GJOKA

By | December 17, 2019

Sociologu Gëzim Tushi dhe libri “Gratë në kohën e tyre” – Nga Fran GJOKA

By | December 6, 2019

Kryeinfermierja Gjela Bushi, një nga përfaqësueset më dinjitoze të brezit të saj – Profil nga FRAN GJOKA

By | November 22, 2019

“Marigoja shqiptare në Norvegji” – Nga Fran Gjoka – Lezhë

By | November 16, 2019

Krenar për vendlindjen – Nga FRAN GJOKA

By | November 5, 2019

Njeri i mirë dhe specialist i rrallë – Nga Fran Gjoka

By | October 18, 2019

Suksesshëm në gegnisht -Profil i shkrimtarit Ndue Gaspri – Nga Fran Gjoka

By | October 18, 2019

SHOQËRIA SHQIPTARE NË VORBULLËN E PROBLEMEVE DHE DILEMAVE SOCIALE – nga Fran Gjoka

By | September 30, 2019

Te doktor Zefi, je vizituar? Me rastin e 73 – Vjetorit të lindjes të Dr. Zef Zefaj, Lezhë – Nga Fran Gjoka

By | September 26, 2019

Shkrimtari që zgjon ëndrra dhe pasione te lexuesit e vegjël – Recension nga Fran GJOKA

By | September 25, 2019

Shkolla si paraprirëse e zhvillimit – Nga Fran Gjoka, Lezhë

By | September 25, 2019

TË RINJTË DHE RREZIQET E “LIMFËS SË DHUNËS” NË SHOQËRI… – Opinion nga Gëzim Tushi- Mjeshtër i Madh, Fran Gjoka

By | September 4, 2019

Leksikografi dhe atdhetar i shquar, autor i disa fjalorëve shqip-suedisht – Nga Fran Gjoka, Gazetar,Lezhë

By | August 20, 2019

Një jetë në drejtim dhe në krijimtari – Nga FRAN GJOKA

By | July 24, 2019

Intervistë me akademikun Mark Tirta, studiues i zellshëm i vlerave etnokulturore e shpirtërore të popullit tonë – Nga FRAN GJOKA

By | June 12, 2019