VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Irakli Premti

Ankthi sindromik dhe traumat që përcjell realiteti traumatik në Shqipëri – Nga Irakli Premti

By | April 9, 2016

Misioni i antikrimit nuk duhet të kthehet në një mision të pamundur!… – Nga Irakli Premti

By | December 2, 2015