VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: David L. Phillips

GJETJA E ZGJIDHJES SË DUHUR – Nga DAVID L. PHILLIPS

By | June 18, 2020

Trump tradhtoi Kosovën Nga David L. Phillips

By | May 6, 2020

Trump Betrays Kosova – By David L. Phillips*

By | May 6, 2020

Rama duhet të ikë! Nga David L. Phillips

By | June 12, 2019

Bolton është një figurë kalimtare – Paragjykimet e Boltonit kundër Kosovës Nga David L. Phillips

By | February 21, 2019

Intervista – David Phillips*: Debati për ndarjen e Kosovës krijon konfuzion të madh

By | October 22, 2018

Eksperti amerikan: SHBA nuk e ka aprovuar korrigjimin e kufijve

By | October 13, 2018

Deutsche Welle: ″SHBA e shqetësuar me penetrimin rus dhe turk në Balkan″

By | April 27, 2018

David L Phillips: Duke e vënë në shenjestër Kosovën, Brukseli provon njëanshmërinë kundër Shqiptarëve!

By | January 5, 2018

Huffington Post: çka duhet të bëjë Kosova pas fitores së Trumpit në SHBA

By | February 8, 2017

The Virus Of Serbian Nationalism By David L. Phillips/*

By | January 13, 2017

NË SHQIP ‘ÇLIRIMI I KOSOVËS’ I DAVID PHILLIPS – Nga FRANK SHKRELI

By | November 26, 2015