VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gjyla Çeliku

Gjyla Çeliku: Në qytetin e Alfabetit po na mallkojnë edhe në gjuhën shqip!

By | January 20, 2018

Gjyla Çeliku shqiptare nga Maqedonia, merr presidencën për përfaqësimin e grave në Ballkan në asociacionin International Women’s Club

By | July 15, 2017

4 gjëegjëzat e Maqedonisë: identiteti, kombi, kisha dhe kohezioni i brendshëm ndëretnik Nga Gjyla Çeliku

By | March 2, 2017

Gjyla Çeliku: Bashkim të bllokut shqiptar në Maqedoni

By | March 1, 2017

Ah sikur të ishte ky treni i fundit…?!!! Nga Gjyla Çeliku

By | February 20, 2017

Gjysmështetet si rezultat i gjysmanalfabetizmit në shoqëritë e Ballkanit Nga Gjyla Çeliku

By | February 19, 2017

NË SHQIP ‘ÇLIRIMI I KOSOVËS’ I DAVID PHILLIPS – Nga FRANK SHKRELI

By | November 26, 2015