VOAL

VOAL

Tag Archive: Ditmir Bushati

Ditmir Bushati: Pse ideja e vjetër serbe për copëtimin e Kosovës u promovua nga shqipfolës dhe u prezantua si një mundësi historike?

July 18, 2020
Send this to a friend