VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: birra

Përfitimet e birrës për kockat e grave janë më të mira se ato të qumështit

By | August 20, 2019

Këndi i humorit: Njëri hyn në një bar dhe gjen një mikun e tij tejet të trishtuar

By | May 26, 2019

Gjermanët shpenzuan 8 miliardë euro në birra vitin e kaluar

By | April 22, 2019

Çfarë ndodh nëse pini birrë në shtatzani

By | July 10, 2018

Profesorët gjermanë impresionohen nga birra “Korça”: Ka shije të mrekullueshme

By | May 31, 2018

Shikoni çfarë i bën alkooli mëlçisë, asnjëherë më nuk do ta konsumoni (video)

By | May 18, 2018

Si përfiton organizmi nga konsumimi i birrës, ja sëmundjet që mban nën kontroll

By | July 24, 2017

Jeton Thaqi Shpend Ahmetit:Në Kosovës as myslimanët, as katolikikët as ateistët s’janë “terrorizuar” kurrë nga birra, aq më shumë nga Birra Peja

By | May 27, 2016

Gjermanët festuan 500 vjetorin e ligjit për birrën

By | May 1, 2016