VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Vasfije Krasniqi Goodman

Kërkohet drejtësi për viktimat e përdhunimeve

By | October 30, 2019

MIDTOWN RALLY CALLS OUT SERBIA’S PROTECTION OF WAR RAPISTS – By Rafaela PRIFTI/ DIELLI

By | October 30, 2019

Kosovë: E mbijetuara e përdhunimeve – denoncon publikisht krimin ndaj saj

By | October 14, 2019

Vasfije Krasniqi-Goodman: Kot mundohen me mohime dhe me foto, një ditë drejtësia do të triumfojë

By | May 17, 2019

“Ma plasët zemrën”, e mbijetuara e dhunës seksuale flet pas publikimit të fotos në Kuvend

By | May 17, 2019

Vasfije Krasniqi Goodman, mori çmimin Kim Bok-dong për Paqe për vitin 2019

By | May 10, 2019

Vonesa e drejtësisë për viktimat e luftës në Kosovë dhe “hendeku i përgjegjësisë”

By | May 2, 2019

Komuniteti shqiptar, protestë para ambasadës serbe në Uashington

By | May 1, 2019

Vasfije Krasniqi Goodman: Duhet të flasim që të marrim drejtësi

By | February 4, 2019