VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gabriel Garcia Marquez

DO T’U JEPJA VLERË GJËRAVE, JO PËR ATË QË VLEJNË – Poezi nga GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ – Përktheu FASLLI HALITI

By | April 12, 2020

NËSE NJË DITË DO TË KESH DËSHIRË TË QASH – Poezi nga GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ – Përktheu FASLLI HALITI

By | April 9, 2020

Netflix serial për romanin “Njëqind vjet vetmi”

By | March 6, 2019

AFORIZMA NGA GABRIEL GARCIA MARQUEZ (Gabriel Garsia Markes, 6 mars 1927-17 Prill 2014)

By | March 6, 2019

GAZETARIA PROFESIONI MË I MIRË NË BOTË – Esé nga GABRIEL GARCIA MARQUEZ

By | March 6, 2019

Më 6 mars 1927 lindi shkrimtari nobelist kolumbian Gabriel Garcia Marquez

By | March 6, 2019

Kolumbi, vihet në qarkullim kartmonedha me pamjen e Gabriel Garcia Marquezit

By | August 20, 2016

Pesë kryeveprat më të rëndësishme të Gabriel Garcia Marquezit

By | March 6, 2016

Universiteti i Teksasit dixhitalizon materialet arkivore të Marquezit

By | January 5, 2016

Gabriel Garcia Marquez – shkrimtarët kanë frikë nga ‘Nobeli’ – kush e fiton, vdes

By | September 18, 2015

Kur Gabriel Garsia Markezi mori një grusht në fytyrë nga Mario Vargas Llosa

By | September 16, 2015

Në 137 faqe të deklasifikuara të FBI-së: Gabriel Garcia Marquez, mik i Kubës dhe Fidelit

By | September 10, 2015

I çmendur pas Shakirës – Nga Gabriel Garcia Marquèz

By | September 8, 2015

Hiri i Gabriel Garcia Marquezit do të pushojë në Kolumbi

By | August 12, 2015

11 GJËRAT QË NUK I DINI DHE DUHET T’I DINI PËR GABRIEL GARCIA MARQUEZ

By | July 23, 2015