VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gjirokastrit

Këndi i humorit: Një gjirokastrit sapo ka humbur të shoqen

By | April 8, 2019

Këndi i humorit: Një gjirokastrit hyn në burg dhe takohet me një të burgosur tjetër

By | March 15, 2019

Këndi i humorit: Dy pleshta dalin nga diskoja

By | October 18, 2018

Këndi i humorit: Një gjirokastrit që jetonte në Amerikë

By | July 4, 2017

Këndi i humorit: Një Vlonjat ishte shtruar në spital dhe kishte nevojë për gjak

By | February 11, 2017

Këndi i humorit: Një gjirokastrit, i vetëm, merr një taksi

By | January 4, 2016