VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: profesori

Këndi i humorit: Dy policë në provimin e fizikës me gojë

By | April 24, 2019

Këndi i humorit: Një student i pasur hyn në provim të historisë në fakultet

By | November 13, 2018

Uh, Profesori! * – Poezi nga PËRPARIM HYSI

By | March 7, 2018

Ndërron jetë Basri Çapriqi, poet dhe profesor i Universitetit të Prishtinës

By | January 15, 2018

Këndi i humorit: Pyet profesori Benin

By | July 8, 2016