VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Austria

Gjermania dhe Austria mbyll kufirin me Zvicrën

By | March 15, 2020

Ekzekutimi i Ivanoviçit – Serbia ka informacione sekrete për vrasësin

By | January 18, 2018

Austria kremton 200-vjetorin e Stille Nacht

By | December 25, 2016

Serbia e bllokon kodin telefonik të Kosovës

By | May 20, 2016

Austria sot zgjedhjet presidenciale

By | April 24, 2016

Simonetta Sommaruga: Kriza e refugjatëve më e madhja që pas LDB – Shqipëria dhe Kosova vende të sigurta

By | October 13, 2015